Ωρα 01:30… και η σκηνή γεμίζει με χορευτές. Η ορχήστρα με τους 14 μουσικούς έχει ξεκινήσει να παίζει στους ήχους του… «Μέχρι το τέλος του κόσμου»… και ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος καλωσορίζει τους εκατοντάδες θαμώνες του ανανεωμένου NOX. Το κοινό του από την πρώτη στιγμή έως και το «καλημέρα» τις πρώτες πρωινές ώρες δεν σταματά να τραγουδά, να χειροκροτεί και να αποθεώνει τον αγαπημένο του θεσσαλονικιό σταρ.

Για τον Αντώνη Ρέμο δεν χρειάζονται συστάσεις. Μετά από δύο σχεδόν χρόνια λόγω της πανδημίας, επέστρεψε, βάζοντας φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα σε ένα πρόγραμμα με μοναδικές και γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες, όπως ίδιος, άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ανεβάζοντας το επίπεδο από όσα μέχρι σήμερα γνωρίζουμε στη νυχτερινή διασκέδαση ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε το ιστορικό μαγαζί της Ιεράς Οδού, στο Γκάζι, μετατρέποντάς το σε μια θεατρική σκηνή όπου ο καθένας μπορεί να δει και να απολαύσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη από όπου και αν κάθεται.

Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία το ΝΟΧ σε καλεί να ζήσεις την εμπειρία και ο Αντώνης Ρέμος από την πρώτη στιγμή που ανεβαίνει στην σκηνή καταθέτει την ψυχή του με τις μοναδικές του ερμηνευτικές ικανότητες αλλά και την πλούσια δισκογραφία του.

Η επικοινωνία του με το κοινό μοναδική. Οι επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν αργούν να ξεσηκώσουν από τους βελούδινους καναπέδες τον κόσμο, ο οποίος δεν σταματά να τραγουδά μαζί του.

Τα κινητά παίρνουν φωτιά και στα social media ανεβαίνουν αμέσως οι πρώτες φωτογραφίες, ενώ φυσικά και δεν λείπουν οι Live μεταδόσεις μέσω facebook και Instagram.

Σε ένα πλούσιο πρώτο πρόγραμμα ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμηνεύει μερικές από τις δεκάδες επιτυχίες με το κοινό του να τον αποθεώνει.

Στο κάλεσμα του «να σας ακούσω», η φωνή του κόσμου ενώνεται μελωδικά με τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Είναι η μαγική στιγμή που το κοινό γίνεται ένα μαζί του και τραγουδάει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, με τον καλλιτέχνη να εισπράττει στο έπακρο την αγάπη του κόσμου.

Και κάπου εκεί η σκηνή αλλάζει και για περισσότερο από μισή ώρα ο χώρος μετατρέπεται σε ένα απέραντο κλαμπ. Τα ηνία της μουσικής διασκέδασης αναλαμβάνει ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, ξεσηκώνοντας το κοινό παίζοντας γνωστές ξένες και παλιές επιτυχίες.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ο Αντώνης Ρέμος ξεκινά με μερικά από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει από κοινού μέσα από τις αμέτρητες συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Φυσικά και σε όλο το πρόγραμμα κυριαρχούν τα δικά του τραγούδια που το καθιέρωσαν από τα πρώτα χρόνια της μουσικής του διαδρομής, καθιστώντας τον ως έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας.

«Θα έπρεπε»… «μόνος μου»… «η νύχτα δυο κομμάτια»…«δυο ψέματα»…«εκατό φορές κομμάτια»… «μην ξαναρθείς»… «δεν έχω που να πάω»…«αναπάντητα»… «φεγγάρια χάρτινα»… αλλά και τόσα άλλα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία του ερμηνεύει από το stage του NOX, όπως ο ίδιος μοναδικά ξέρει ξεσηκώνοντας το κοινό του.

Και πως, άλλωστε γίνεται να χωρέσει όλη η δισκογραφία του σε ένα πρόγραμμα ολίγων ωρών; Η μουσική βραδιά εναλλάσσεται με τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Και όταν πια πλησιάζει η ώρα που ετοιμάζεται να κλείσει το πρόγραμμα, ο κόσμος του ζητά να συνεχίσει λίγο ακόμα… Ο ίδιος συνεχίζει ακούγοντας τις παραγγελιές του κόσμου.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι στο μαγαζί τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας (προσωπικό με μάσκες και γάντια, αντισηπτικά στα τραπέζια), ενώ η είσοδος στο μαγαζί γίνεται μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε να είναι μόνος σε αυτό το νέο πρόγραμμα, με τον Σπύρο Μεταξά να τον συμπληρώνει και τους Τάνια Μπρεάζου, Αντώνη Βλάχο, Λίνα Αλατζίδου και Χριστίνα Ράλλη να τον πλαισιώνουν, μαζί με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη και ομάδα 10 χορευτών. Πίσω του βρίσκεται μια ορχήστρα 14 μουσικών με τον Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο Nox κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα