Ο Ολυμπιακός έντυσε πάλι στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά, σε μια μεταγραφή που έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε χθες, ανακοινώθηκε και αποθεώθηκε από το κοινό της ομάδας, σε μια μεταγραφή που αποτελεί θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Και ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την άμυνα του Ολυμπιακού.

Εκεί στάθηκε και ο Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Μανωλά στην εκπομπή της Nova στην οποία εμφανίζεται.

Έκανε λόγο για ένα αμυντικό δίδυμο επιπέδου Εθνικής με τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά, ενώ μίλησε για έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο του Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει δίδυμο στα στόπερ εθνικής ομάδας. Δύο παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό, έμπειροι. Βέβαια, υπάρχει κι ένας Σισέ, ο οποίος δεν ξέρω πώς θα βγει από την ενδεκάδα, αλλά είναι καλό να έχεις τέτοια προβλήματα.

Αν γίνει τελικά και το Κόπα Άφρικα, θα χρειαστούν και περισσότεροι παίκτες. Ίσως γι’ αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή. Ο Μανωλάς είναι αμυντικός κι έπαιξε στο καλύτερο αμυντικά πρωτάθλημα που υπάρχει (Serie A). Το θέμα είναι να δέσει με τον Σωκράτη ή με τον Σισέ. Ή θα παίξουν με τρεις; Καλός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς» είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.