Ενα τσουνάμι που παρασύρει τα πάντα είναι το σκάνδαλο που εμπλέκει το μέλος των Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μια υπόθεση που δεν είναι πλέον σκάνδαλο αλλά μια επιβεβαιωμένη ιστορία κακοποίησης μιας γυναίκας από έναν κακοποιητή άνδρα.

Και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για μια «ατυχία», μια «κακή συγκυρία» όπως προσπάθησε να μας πείσει ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αλλά για μια από τις πολλές σελίδες της ντροπής του γνωστού παρουσιαστή. Γιατί, όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε μια πράξη εκδίκησης, αλλά κάτι παραπάνω. Μια ωμή κακοποιητική πράξη που ήθελε να εξευτελίσει την κοπέλα με την οποία για κάποιο διάστημα είχε σχέση.

Και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ένα- ένα αποδόμησε το καθόλου πειστικό αφήγημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου η πρώην σύντροφός του, η οποία βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε τη δράση του δημοσιογράφου, την οποία και ο ίδιος παραδέχτηκε.

Σε ανακοίνωσή του χθες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως δημοσίευσε εκδικητικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο σε μία κακή συγκυρία στη ζωή του, ενώ δείχνοντας να μην έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεων του, πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό ούτε να βλάψει, ούτε να προσβάλει, ούτε να ζημιώσει κανέναν.

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες περιγραφές της πρώην συντρόφου του, όχι μόνο δεν έφταιγε η… κακιά στιγμή, όπως εκείνος λέει, αλλά το έκανε απολύτως συνειδητά και μάλιστα μεθοδευμένα.

Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το «βαρύ» υλικό που δημοσίευσε ο ίδιος, καθώς χωρίς να υπάρχει καμία συγκατάθεση ανέβασε στην ιστοσελίδα περίπου 300 φωτογραφίες και συνολικά οκτώ βίντεο (τέσσερα με την 30χρονη) με αυστηρώς ιδιωτικές στιγμές της κοπέλας.

Το σοκαριστικό μάλιστα είναι πως δεν είχε σκοπό να την εκδικηθεί για κάτι, καθώς μέρος του υλικού ανέβηκε όσο ήταν ακόμη σε σχέση με την 30χρονη, γεγονός που υποδηλώνει πως στόχος του ήταν να την εξευτελίσει και να την ταπεινώσει.

Οι περιγραφές για το πώς ο ίδιος διοχέτευε υλικό στα site πορνό σοκάρουν.

Ανέβαζε βίντεο ενώ ήταν ακόμη σε σχέση

Το πρώτο βίντεο που δείχνει την 30χρονη κοπέλα σε πολύ προσωπικές της στιγμές ανέβηκε όσο ήταν σε σχέση μαζί του.

Την λεπτομέρεια αυτή αποκάλυψε πρώτος ο άνθρωπος που γνωστοποίησε την καταγγελία, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

«Υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

Την είδηση επιβεβαίωσε το θύμα, το οποίο τόνισε πως δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση το revenge porn, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό «όταν χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας».

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR.

Έχει λογαριασμό εδώ και 10 χρόνια

Η «κακή συγκυρία» την οποία επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος ως «άλλοθι» για τη δράση του φαίνεται πως κρατά μία δεκαετία, σύμφωνα με την 30χρονη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Star, ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι σε site πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και 10 χρόνια με συνολικά οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών.

«Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

Δημοσίευε απροκάλυπτα υλικό

Η 30χρονη ανέφερε πως οι περισσότερες φωτογραφίες και τα υπόλοιπα τρία βίντεο ανέβηκαν αφού χώρισαν, ενώ τόνισε πως ο δημοσιογράφος δεν φίλτραρε καθόλου το υλικό, καθώς φαινόταν παντού η ίδια αλλά και το σπίτι του.

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» καταγγέλλει.

Σημειώνεται πως η κοπέλα μόλις αντιλήφθηκε πως υπάρχει υλικό δικό της στο διαδίκτυο, έκανε επώνυμη καταγγελία με αποτέλεσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αναζητηθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν 3 μήνες για να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο»

«Χρειάστηκαν 3 μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», σημείωσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του Στάθη Παναγιωτόπουλου ώστε να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο.

Όπως επεσήμανε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ τόνισε πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της»