Καρέ – καρέ σε ένα βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται το στυγερό έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στη Γλυφάδα με θύμα έναν 66χρονο άνδρα.

Οι σκληρές εικόνες του οπτικού υλικού δείχνουν το μένος του δολοφόνου για το 66χρονο άνδρα, ο οποίος όπως κάθε ημέρα έτσι και σήμερα το πρωί πήγε αμέριμνος για να ανοίξει το μαγαζί στο οποίο ιδιοκτήτρια είναι η μητέρα του δράστη.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το newsit.gr, o 66χρονος άνδρας παρκάρει το αυτοκίνητο του δίπλα από το χρωματοπωλείο και κινείται με σταθερό βηματισμό προς την είσοδο του καταστήματος.

Τη στιγμή που βγάζει από την τσέπη του τα κλειδιά και πάει να ανοίξει την πόρτα, μπροστά του εμφανίζεται ο γιος της συντρόφου του.

Ο 51χρονος θα σπρώξει το θύμα και πριν προλάβει να αντιδράσει θα αρχίσει να το καρφώνει με ένα μεγάλο μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

Μάλιστα, το φονικό όπλο γυαλίζει ανατριχιαστικά μέσα στο σκοτάδι. Τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα, τα περισσότερα εκ των οποίων στην κοιλία του θύματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας μετά το τέταρτο χτύπημα που θα δεχτεί από το φονικό όπλο που έχει στα χέρια του ο 51χρονος θα πέσει στο έδαφος.

Ο δολοφόνος παρότι βλέπει τον ανήμπορο άνδρα να τον παρακαλεί να σταματήσει, αυτός θα συνεχίσει με μανία το φρικαλέο έργο του. Στόχος του είναι να αποτελειώσει το θύμα του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας θα δεχτεί ακόμα οκτώ μαχαιριές, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος. Σε κάποιες από αυτές ο δράστης θα στρίψει το μαχαίρι στην κοιλία του θύματος του, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το μίσος που τρέφει για το 66χρονο άνδρα.

Θα σταματήσει το δολοφονικό του έργο για δύο δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά θα κάνει περιστροφή γύρω από τον κατάκοιτο άνδρα και θα του ρίξει ακόμα τέσσερις μαχαιριές. Στη συνέχεια θα σκύψει πάνω από το κεφάλι του 66χρονου που ψυχορραγεί και θα του ψιθυρίσει κάτι στο αφτί.

Χωρίς να βιάζεται θα σηκωθεί όρθιος και με σταθερά βήματα θα απομακρυνθεί από το σημείο. Οι κινήσεις του δεν δείχνουν να ανησυχεί. Παρότι την ώρα που απομακρύνεται από την πόρτα το ου καταστήματος που κείτεται το σώμα του θύματος παίρνουν αυτοκίνητα, αυτός συνεχίζει ατάραχος να αργό βηματισμό του. Όλες οι ενέργειες και οι κινήσεις του αποδεικνύουν ότι είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την ενέδρα που είχε στήσει στον άτυχο άνδρα. Μάλιστα είχε αποφασίσει να σκοτώσει τον σύντροφο της μητέρας του και στη συνέχεια να παραδοθεί.