Γιορτές με τη μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, θα κάνουν οι Ελληνες. Με τα μοναδικά της τραγούδια η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας συντροφεύσει για 6 μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή του εκπληκτικού θεάτρου Παλλάς και θα μας ξεσηκώσει με παλαιές και νέες επιτυχίες. Κυρίως με το σούπερ σουξέ που έκανε τους τελευταίους μήνες, το «Υπάρχω για Σένα».

Οι συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Παλλάς, θα πραγματοποιηθούν στις 24-25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου, και 5-6 Ιανουαρίου και θα είναι νωρίς, από τις 9 το βράδυ.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιώργος Λύρας και την παραγωγή οι Θεατρικές Σκηνές Παραγωγές Θεαμάτων.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το MEGA.

Οπως έχει πει η Νατάσα, θα επιχειρήσει να φτιάξει το κέφι των Ελλήνων ερμηνεύοντας τραγούδια ερωτικά και ταξιδιάρικα, επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και από το νέο της δίσκο την «Ερωτική Νατάσα». Και περιμένουν όλοι να ακούσουν ζωντανά τη Νατάσα Θεοδωρίδου να τραγουδά την «Εξαψη» αλλά και το μοναδικο «Υπάρχω για Σένα».

Ο χώρος των συναυλιών είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον κόσμο και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό. Φυσικά είναι χώρος για πλήρως εμβολιασμένους, μια γιορτή που σκοπό έχει να «απογειώσει» το κέφι, αλλά πάντα με ασφάλεια.

Χριστούγεννα αλλά και παραμονή Πρωτοχρονιάς και Πρωτοχρονιά, παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίδου…