Ένα ιδιαίτερο ποστ έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις προηγούμενες ώρες η μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Η κυρία Αθηνά ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της και στη λεζάντα έγραψε: «Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε, όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;».

Πρόκειται για τους στίχους του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη, «Αλκοολικές οι νύχτες».

Η ανάρτησή της

Σημειώνεται ότι το ποστ έγινε μετά τη συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους, αν και η ίδια δεν ξεκαθάρισε αν τα όσα έγραψε σχετίζονται με όσα έχουν συμβεί με τον μουσικοσυνθέτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως άκουσε την Αθηνά Παντελίδου πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη, που έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλούσε να ανακαλέσει.

Εκείνος έγραψε στο Twiiter ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν».

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».