Μια ξεχωριστή βραδιά έχει ετοιμάσει το «Σπίτι με το MEGA» για αυτό το Σαββατόβραδο με καλεσμένο τον Κώστα Τουρνά.

Ο τραγουδοποιός που έχει σφραγίσει με τις επιτυχίες του την ελληνική μουσική από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα έρχεται στο MEGA με εκλεκτούς καλεσμένους σε μια βραδιά-έκπληξη.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Κώστας Τουρνάς γιορτάζει πενήντα χρόνια μουσικής πορείας επιλέγοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του.

Η βραδιά ξεκινάει με το υπέροχο «Άναψε φωτιά» του 1993. Το τραγούδι σε μουσική και στίχους Κώστα Τουρνά περιλαμβάνεται στον δίσκο «Κάτω από την Ακρόπολη».

Το κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία καθώς κυκλοφόρησε μια εποχή που ο τραγουδοποιός βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

Συντροφιά με τους φίλους του, που έχουν έρθει για να τον τιμήσουν, μας ταξιδεύει στο χρόνο με επιτυχίες όπως: «Μην της το πεις», «Όμορφη» «Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi» «Ντισκοτέκ», «Δεν μετανιώνω», «Κυρίες και κύριοι», «Αλητείες» και πολλές ακόμα.

Μαζί με την Ελπίδα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικό φίλο και συνοδοιπόρο του στους θρυλικούς Poll, ο Κώστας Τουρνάς μας προσκαλεί σε μία μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.