Το τελευταίο της χαρτί για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ θα παίξει απόψε (21:45) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ισπανία η εθνική Ελλάδας.

Μπορεί να πρόκειται για τον προτελευταίο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ωστόσο η αποψινή αναμέτρηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για την Εθνική μας.

Ο Τζον Φαν Σιπ και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να κάνουν την υπέρβαση κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη, με τον Ολλανδό να έχει να διαχειριστεί μερικές σημαντικές απουσίες.

Ο Φαν Σιπ έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες πως θα ακολουθήσει και κόντρα στη Φούρια Ρόχα τη συνταγή της Σουηδίας, με τον Γούτα να αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Ολλανδός αναμένεται να παρατάξει την εθνική με σχηματισμό 3-4-2-1 και τον Βλαχομήδο κάτω από την εστία.

Στην τριάδα μπροστά από τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα θα πάρουν θέση οι Τζαβέλλας, Τσιμίκας και Γούτας, με τον τελευταίο να κερδίζει τη μάχη με τον Μήτογλου.

Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης και Γιαννούλης θα αποτελέσουν την τετράδα της μεσαίας γραμμής, ενώ πίσω από τον Παυλίδη, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, θα αγωνιστούν οι Μάνταλος και Μασούρας.