Να κάνει μια νέα αρχή επιθυμεί ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δήλωσε ότι θέλει να διορθώσει τα λάθη του.

Τις προηγούμενες ημέρες το όνομά του βρέθηκε στην επικαιρότητα και έγινε τρεντ στο Twitter για τους λάθος λόγους.

Ο 29χρονος χλεύασε μία άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα της και μάλιστα έδειξε το πρόσωπό της σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου μετρά χιλιάδες ακολούθους.

Ακολούθησε μια δημόσια κατακραυγή. Εξαφανίστηκε, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από όπου το έσκασε και εντοπίστηκε στη Νίκαια. Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σπίι του.

«Θεώρησα ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να μηδενίσω και να ξεκινήσω από την αρχή. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να διορθώσω τα λάθη μου. Είμαι σπίτι και είμαι καλά στην υγεία μου», τόνισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Δείτε όσα είπε παρακάτω

«Νιώθω τρομερές τύψεις»

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Μαίρη, η κοπέλα που έγινε δέκτης των αρνητικών σχολίων.

Αποκάλυψε πως όλο αυτό που έχει συμβεί την έχει επηρεάσει ψυχολογικά αλλά και στη δουλειά της, από την οποία απουσιάζει για λίγες ημέρες.

«Οτιδήποτε κι αν έχεις με κάποιον, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις… Εγώ έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό, γιατί δεν τον ήξερα, να το λύσουμε, να απολογηθεί, να τελειώνει η υπόθεση εκεί.. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό. Με πειράζει ακόμα πιο πολύ να βλέπουμε έναν άνθρωπο να πέφτει ψυχολογικά και δεν του δίνουμε τον χώρο. Δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις», είπε.

«Θέλω μια συγγνώμη, όλο αυτό θα μπορούσε να λυθεί μεταξύ μας», κατέληξε.