Συνεχείς είναι οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον 54χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα Κρήτης, ο οποίος βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιός του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Στη φωτογραφία φαίνεται το σημείο στο οποίο περίπου βρίσκεται ο δράστης, λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας (σ.σ. στη δορυφορική φωτογραφία).

Βίντεο – ντοκουμέντο

Ο 54χρονος βρίσκεται σε απόκρυμνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το «Ράδιο Λασίθι»:

Ιατροδικαστής εξετάζει τη σορό της άτυχης γυναίκας

Λίγα μέτρα πιο δίπλα, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, λίγο πριν τις 11 έφτασε ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σωρό της γυναίκας και να καταλήξει στο πόρισμα του θανάτου της.

Τα πρώτα λόγια του δράστη

Στο μεταξύ, η περιγραφή της υπεύθυνης των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ιεράπετρα συγκλονίζει.

«Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7: 30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει» λέει στο «Πρώτο Θέμα».

«Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας τής είπε ‘είχαμε προηγούμενα» υποστηρίζει.