Αποφασισμένος να μην φύγει ούτε για ένα λεπτό από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως είναι ο Γρηγόρης Πετράκος – αλλά και διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει κάθε θέμα για αυτό το σκοπό.

Ο τραγουδιστής που συζητιέται εδώ και ένα χρόνο περισσότερο από την πλειοψηφία των συναδέλφων του όχι εξαιτίας κάποιας καινούργιας του επιτυχίας, αλλά λόγω των… ιδιαίτερων απόψεών του για τον κοροναϊό, ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την απόφαση κήρυξης εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος δεν ανέχεται άλλη μια χρονιά χωρίς παρελάσεις, ακόμη κι αν αιτία για αυτό είναι η τόσο πρόωρη απώλεια, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ενός σημαντικού προσώπου για την πολιτική ζωή της χώρας που κλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έτσι, στράφηκε στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook, για να γράψει εμφανώς ταραγμένος:

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει».

Δείτε την ανάρτηση: