Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη μουσική συνήθεια που στις δύσκολες στιγμές μάς ένωσε σε μια παρέα μαζί με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου επέστρεψε με μια μαγευτική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ξεναγεί μουσική την πόλη της, στη Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπάει για να ερμηνεύσει τα πιο ωραία λαϊκά τραγούδια της που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.

«Θεσσαλονίκη μου, χιλιάδες συναισθήματα. Μπαίνω στο αυτοκίνητο και έτσι για εμένα, για εσάς, για εμάς αυτό το υπέροχο ταξίδι. Ένα ταξίδι αναμνήσεων, νοσταλγίας, συναισθημάτων» λέει η αγαπημένη ερμηνεύτρια ενώ ξεναγεί το κοινό στις γειτονιές της πόλης.

«Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, ερωτεύτηκα, αγάπησα, πόνεσα και λίγο. Εδώ έζησα. Αυτό βέβαια που έκανα πάνω από όλα ήταν να μάθω. Έμαθα μέσα από τον έρωτα, μέσα από τις νότες και έμαθα εμένα πολύ καλά. Να λοιπόν εδώ που βλέπετε να κοιτάζω ψηλά, κοιτάζω το σπίτι στο οποίο γεννήθηκα. Αυτή είναι η γειτονιά μου, αυτή είμαι εγώ. Ο Λευκός Πύργος, η παραλία, τι όμορφα μέρη. Όλα τα έχω ζήσει εδώ. Τα πρώτα σκιρτήματα, τις πρώτες απογοητεύσεις. Εδώ έχω κάνει όμορφες βόλτες, πόσα γέλια, παρέες, τραγούδια. Όλη μου η ζωή, σε όλα τα μέρη της Θεσσαλονίκης μια μελωδία, ένα τραγούδι. Έτσι ακριβώς όπως είναι και η πόλη μου. Μια ολόκληρη πόλη μια μελωδία. Εδώ μου έμαθα να αγαπώ και να ονειρεύομαι. Τραγούδησα για την αγάπη. Κοίταξα ψηλά και συνεχίζω να κοιτάζω ψηλά και νιώθω ευγνωμοσύνη, να νιώθω γεμάτη. Και έτσι γεμάτη από αισθήματα και συναισθήματα έρχομαι να συναντήσω εσάς, την πιο ωραία μου παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε μαζί και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον έρωτα, εδώ στην πόλη που γεννήθηκα. Στη Θεσσαλονίκη. Είμαι για άλλη μια φορά στο Σπίτι με το MEGA σε μια υπέροχη συναυλία στο Θέατρο Γης που μόνο όμορφες στιγμές θα μας γεμίσει, θα αγκαλιαστούμε, θα γίνουμε μια παρέα, θα θυμηθούμε, θα μας θυμηθούν. Σε αυτή την πόλη που είναι τόσο ερωτική θα είναι ακόμα πιο ερωτική η αποψινή συναυλία. Σας θέλω όλους μαζί μου».

Με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση η Νατάσα Θεοδωρίδου θα υποδεχτεί στη σκηνή τους φίλους της Πέτρο Ιακωβίδη, σε μια εμφάνιση-έκπληξη με επιτυχίες όπως το «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» και το «Κοριτσάκι μου», και τον Γιώργο Κακοσαίο, που ερμηνεύει τραγούδια όπως τα «Καλύτερο παιδί», «Έρωτας μοιάζει» και «Ποια είσαι εσύ».

Σ’ αυτήν τη μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA», η λαϊκή τραγουδίστρια με την εκφραστική φωνή μάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για να παρακολουθήσουμε αποκλειστικά στιγμιότυπα από την περιοδεία της το περασμένο καλοκαίρι. Ξεχωριστή στιγμή σε αυτό το όμορφο μουσικό οδοιπορικό, η συνάντησή της με τον λαουτιέρη-τραγουδιστή της Κρήτης Μανώλη Κονταρό.