Αήθη χαρακτηρίζει την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Σωτήρη Τσιόδρα ο Θάνος Πλεύρης τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλήξει αν πραγματικά στηρίζουν τον εμβολιασμό.

Δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν τον εμβολιασμό

Σε αυτό το πλαίσιο ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικό οίστρο και «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικό κίνημα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτική η δήλωση του υπουργού Υγείας έχει ως εξής:

«Η αήθης επίθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας.

»Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν.

»Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικό κίνημα».