Με μια μυστηριώδη εξαφάνιση ασχολούνται οι αστυνομικοί στην Αχαΐα.
Συγκεκριμένα, τα ίχνη ενός 43χρονου χάθηκαν αφού πήγε στα επείγοντα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.gr, ο πατέρας του άνδρα αφού δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές του, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, όπου και δήλωσε την εξαφάνιση.
Από την ώρα εκείνη αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 5 Οκτωβρίου, όταν και είχε μεταφερθεί για πρόβλημα υγείας στα ΤΕΠ του ΠΓΝΠ.
- Δίκη υποκλοπών: Στα προσκόμματα της έρευνας αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρ.Ραμμος – Νέα στοιχεία για την εταιρεία Krikel
- Ήταν έτοιμος για επίθεση; Οι Αρχές ανακρίνουν τον άνδρα με το οπλοστάσιο στα Καλύβια
- Κ. Τσιάρας: Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα







