Πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα του Δικαστηρίου ο 49χρονος άνδρας ο οποίος φέρει να είναι η «πέτρα» του σκανδάλου και είχε περιστασιακή σχέση, όπως ο ίδιος κατέθεσε.

Ο εισαγγελέας κάλεσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. «Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Έφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Η σχέση του με την κατηγορούμενη

Νωρίτερα, ο 40χρονος περιέγραψε τη σχέση του και με τις δυο γυναίκες. «Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά» ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

«Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

«Υπήρξε ένα αίτημα φιλίας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυμία. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή.

«Σοκαριστικό και πρωτόγνωρο»

Αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το άκουσε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

«Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και μας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».