Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή, στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όσα περιμένουμε να δούμε στην τηλεοπτική μεταφορά της επιτυχημένης παράστασης των Ρέππα-Παπαθανασίου, αλλά και για την απώλεια που τη σημάδεψε στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Επιστρέφετε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τα παιδιά οπότε όταν μου το πρότειναν χάρηκα πάρα πολύ. Είναι και θέμα χημείας και συνεργασίας και εγώ έχω περάσει εξαιρετικά όμορφα μαζί τους.

Θα υποδυθείτε την Νία Λαλαμπίρδα. Μιλήστε μας λίγο για την ηρωίδα σας.

Υποδύομαι την σύζυγο του βουλευτή από το χωριό Κουδουνάρι, βλάχα είναι, της αρέσουν τα λουκάνικα, είναι πονηρούλα και επιφανειακή.

Θα μας δώσετε ένα spoiler; Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές;

Θα δουν μια χαριτωμένη κωμωδία, θα γελάσουν, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας αλλά και θα προβληματιστούν με το χάλι της κοινωνίας μας.

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

Μου έχουν λείψει τα πάντα που σχετίζονται με το επάγγελμα μου, τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφος, ραδιόφωνο. Όταν το αγαπάς αυτό που κάνεις και σου το στερούν σου λείπει πολύ.

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα; Η επικοινωνία με τους συναδέλφους ήταν κάτι που σας έλειψε λόγω της πανδημίας;

Θα ήταν ψέμα να σας πω το αντίθετο. Αυτή είναι η καθημερινότητα των ηθοποιών. Μας έκοψε τα χέρια η καραντίνα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων στα γυρίσματα. Αλλά και στο θέατρο ή καθημερινή επαφή στη κουίντα και στο καμαρίνι.

Κατά τη διάρκεια του lockdown είχατε και μία μεγάλη απώλεια, αυτή της μητέρας σας. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό για εσάς;

Εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολο, ήταν το στήριγμα μου, η βάση μου, η αρχή μου.