Άκρως επιθετική και με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά των δημοσιογράφων παρουσιάστηκε η μητέρα της δράστριας, στην επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, σε κλήση δημοσιογράφου από την εκπομπή «Τ Live» για να τη ρωτήσει αν ήθελε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις για τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, απάντησε με αγένεια και επιθετικότητα.

«Δεν ντρέπεστε λίγο, έλεος πια, βρωμιάρηδες! Ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από εκεί…» ήταν η απάντηση της μητέρας της 37χρονης κατηγορούμενης.

«Ήταν ‘επαγγελματική’»

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναμένεται να καταθέσει «πολύ σοβαρά στοιχεία» στη δίκη της 36χρονης δράστιδος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μία ημέρα μετά την συγκλονιστική εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο, ο μάρτυρας «κλειδί» αποκαλύπτει ότι η φρικτή επίθεση ήταν «επαγγελματική» και διαβεβαιώνει ότι θα καταθέσει στο δικαστήριο όσα έχει δει και έχει ακούσει.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Κεσόγλου, ιδιοκτήτη κουρείου στην Καλλιθέα, όπου η 36χρονη είχε στήσει καρτέρι στην Ιωάννα πριν από ενάμιση χρόνο.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βίωσε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.