Αντίστροφα μετρά η Δανάη Μπάρκα για την πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη!». Η εκπομπή της θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν στο MEGA με παλιά και νέα πρόσωπα, πολύ κέφι, χιούμορ και αισιοδοξία. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα μας λέει «καλημέρα» στις 11:00, μετά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Στο ρόστερ της ομάδας παραμένει ο Άρης Καβατζίκης και προστίθενται η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν και… η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού αναφέρει:

«Το Πάμε Δανάη! έρχεται από τον Σεπτέμβριο, για δεύτερη συνεχή χρόνια, στο MEGA.

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά. Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!», μια εκπομπή με χιούμορ, αισιόδοξη διάθεση και φρέσκια ματιά».