Ο Λουκάκου είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, καθώς μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την αγγλική ομάδα.

Την περσινή χρονιά ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ίντερ και με την πολύτιμη βοήθεια του καταφέραν να κατακτήσουν το ιταλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα την περσινή σεζόν πέτυχε και 24 γκολ με την φανέλα των «νερατζούρι» . Έπειτα από έντεκα χρόνια επιστρέφει στην ομάδα, όπου αγωνίστηκε από την το 2011 έως το 2014.

Στους οπαδούς της Ίντερ δεν άρεσε και πολύ η αποχώρηση του Λουκάκου από την ομάδα και για αυτό το  λόγο συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας για να διαμαρτυρηθούν. Βέβαια προηγουμένως είχαν βεβηλώσει το γκράφιτι του Λουκάκου που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Ίντερ.

Ακόμα σήκωσαν και πανό που έλεγαν χαρακτηριστικά: «Αγαπητέ Λουκάκου, περιμέναμε πιο ειλικρινή και διαφανή συμπεριφορά από εσάς. Παρά το γεγονός ότι σε προστατεύσαμε σαν γιο μας, σαν να είσαι ένας από εμάς, αποδείχτηκες ότι είσαι όπως όλοι οι υπόλοιποι, γονατίζοντας για χρήματα. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα, ακόμα κι αν η απληστία δεν πληρώνει πάντα».