Η νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη έχει προκαλέσει θλίψη και οργή σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι επειδή «τη ζήλευε». Στη συνέχεια παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Ένοικος της πολυκατοικίας με ανάρτησή της στο Facebook αποκαλύπτει ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό βίας κατά του θύματος στις 11 Ιουλίου, 19 μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή δολοφονία.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία σήμερα ανέβασε ξανά, σχολιάζοντας «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας που έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψει: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook