Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα «βόμβα» στο βόλεϊ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του σπουδαίου, Πάβλε Πέριτς, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τη φετινή μεταγραφική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επισημοποιώντας το deal με τον 23χρονο Σέρβο παιχταρά, που έρχεται στο λιμάνι για να κάνει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός έδωσε «μάχη» για να υπογράψει τον Πέριτς, καθώς τον ήθελε η μισή Ευρώπη και οι κορυφαίες ιταλικές ομάδες (όπως η Περούτζια, η Βερόνα και η Λατίνα).

Όμως οι Πειραιώτες βγήκαν νικητές και έκλεισαν τη συμφωνία με τον Σέρβο ακραίο που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη «φούσκα» του Ρίμινι για το VNL. Ο Πέριτς είναι και η τελευταία προσθήκη στο ερυθρόλευκο ρόστερ το οποίο μετά τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός από τον Πέριτς, ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον θηριώδη, Αλέν Παγένκ, αλλά και τους Νίκος Ζουπάνη, Ανέστη Δαλακούρα και Ηρακλή Παπαδόπουλο. Παράλληλα, οι Πειραιώτες ανανέωσαν και τα συμβόλαια των Στιβαχτή, Ανδρεάδη, Εφραιμίδη, Χαραλαμπίδη και Τζιάβρα, ενώ από την προηγούμενη σεζόν έχουν συμβόλαιο οι δυο παιχταράδες Έγκλεσκαλνς, Μιγιαϊλοβιτς, αλλά και οι Ζήσης και Κασαμπαλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάβλε Πέριτς. Ο διεθνής Σέρβος ακραίος (ημ. Γέννησης 7/8/1998), ύψους 2.07μ. υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. O Πάβλε Πέριτς αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός τη φετινή σεζόν στο Σέρβικο Πρωτάθλημα, το οποίο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές με την Βοϊβοντίνα (2016-17, 2017-18, 2018-19, 2020-21).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού ο Πάβλε Πέριτς ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και πιστεύει σε εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω το σύλλογο για την εμπιστοσύνη. Χαίρομαι που έρχομαι στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου στον ισχυρότερο και καλύτερο σύλλογο της χώρας, με τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο».