Ο Ολυμπιακός μετά τη μεταγραφή του Τόμας Γουόκαπ, ολοκληρώνει ακόμη ένα σπουδαίο deal, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μουσταφά Φολ. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει εδώ και μέρες σε όλα με τον θηριώδη Γάλλο σέντερ και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Φολ έβαλε την υπογραφή του σήμερα στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτων υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε σαν τρελός τον Γάλλο σέντερ στον Ολυμπιακό, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό δίδυμο ψηλό με τον Χασάν Μάρτιν και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Μουσταφά Φολ είναι ένα πραγματικό φόβητρο κάτω από τη ρακέτα και με το ύψος του (2.18 μ.) και το μεγάλο άνοιγμα των χεριών του «σκεπάζει» τα καλάθια, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζον ο Φολ είχε μέσο όρο 8.8 πόντους (70,1% στα δίποντα και 61.7% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, έχοντας «σκεπάσει» τα καλάθια και όντας απο τους πιο σημαντικούς παίκτες στη Γαλλία.

Δείτε το δημοσίευμα: