Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό έχει ξεκινήσει καθώς απόψε οι δύο φιναλίστ, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης θα δώσουν για τελευταία φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα MasterChef.

Μια ανάσα λοιπόν πριν το μεγάλο φινάλε και η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε να προκαλέσει αντιδράσεις.

Πιο χαρακτηριστικά κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία όπου φαίνεται ο φιναλίστ Διονύσης Σαρακίνης να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χάρη Μιχαλακόπουλου, της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.Ε.Ν.), μιας ακροδεξιάς παραφυάδας της Χρυσής Αυγής και του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου.

Η αλήθεια είναι πως ο Διονύσης από την αρχή του ριάλιτι μαγειρικής ήταν από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες και σίγουρα οι τελευταίες πληροφορίες για το πρόσφατο παρελθόν του θα πλήξουν τη δημοφιλία του.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, ο 27χρονος μάγειρας φέρεται να είχε κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συγκεκριμένο συνδυασμό με επικεφαλής έναν από τα ιδρυτικά και ηγετικά στελέχη του ελληνικού «παρακλαδιού» της Λ.Ε.Π.Ε.Ν, ενός συνδυασμού τα αρχικά του οποίου παραπέμπουν στους Γάλλους ακροδεξιούς Ζαν Μαρί και Μαρίν Λεπέν, που ηγούνται του «Εθνικού Μετώπου».

Χαμός στο Twitter: Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα

Το Twitter όπως ήταν αναμενόμενο πήρε φωτιά με πολλούς από τους χρήστες να ενοχλούνται από την παρουσία του στο παιχνίδι ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να ζητήσουν ακόμα και τον αποκλεισμό του. Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την άσχημη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι και απέναντι στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.