Από τη Μήλο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Δέσποινα Βανδή και μίλησε για το αποψινό grand finale της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει απόψε μια μοναδική μουσική βραδιά από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας, αλλά και όσα ετοιμάζει με την Άννα Βίσση.

«Για εμένα ήταν δύσκολο αυτό το project. Λείπω 4 ημέρες την εβδομάδα από την Αθήνα λόγω γυρισμάτων και στις επιστροφές στην Αθήνα έπρεπε να κάνω τις πρόβες και να φτιάξω ένα τρίωρο πρόγραμμα. Μου ήταν δύσκολο όσο κι αν το ήθελα πολύ. Αλλά η επιμονή του Νίκου Κοκλώνη και του Αντώνη Δημητριάδη με οδήγησαν στο να πω το ναι» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Και συμπλήρωσε: «Το απόλαυσα, όμως, πολύ γιατί έναν χρόνο –όπως και πολλοί συνάδελφοί μου- είχα να επικοινωνήσω με τον κόσμο μέσω του τραγουδιού. Ήταν πολύ όμορφα».

«Με την Άννα Βίσση συζητάμε να συνεργαστούμε»

Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους αποκάλυψε: «Με τον Γιώργο ήθελα να συνεργαστώ μουσικά εδώ και πολλά χρόνια».

Τέλος, για τη συνεργασία που ετοιμάζει με την Άννα Βίσση είπε: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων συζητάμε με την Άννα Βίσση να συνεργαστούμε. Θέλουμε και οι δυο να συναντηθούμε και πιστεύω ότι θα είναι μια σπουδαία στιγμή. Αν καταφέραμε σε μια ώρα να βγάλουμε αυτό που είδατε στο J2US, φαντάζομαι πως αν έχουμε τον χρόνο να το δουλέψουμε, όπως του πρέπει να είναι σίγουρα μια σπουδαία μουσική στιγμή».

Δείτε όσα είπε