Σε καραντίνα έχει μπει ο Τομ Κρουζ, καθώς στα γυρίσματα της ταινίας του «Επικίνδυνες αποστολές» («Mission: Impossible 7») εντοπίστηκαν 14 θετικά κρούσματα κοροναϊού.

Μάλιστα, ο αστέρας του Χόλιγουντ φαίνεται να είναι έξαλλος με την εξέλιξη αυτή, επειδή τα γυρίσματα πάνε πίσω. Ο Τομ Κρουζ είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό. Πλέον, και τα 60 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας έχουν τεθεί σε απομόνωση.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κοροναιό βρίσκονταν «σε απόσταση λίγων μέτρων» από τον 58χρονο Αμερικανό ηθοποιό στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Θυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες, τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στο κινηματογραφικό στούντιο «Longcross Studios» στο Σάρει τους τελευταίους μήνες.