Γενέθλια είχε χτες η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στο πάρτι της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκλεισε τα 88 και μίλησε μαζί της για το μυστικό της επιτυχίας της στους άντρες, την αγάπη της για τη δουλειά της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Το καλύτερο δώρο για εμένα είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να δουλεύω», είπε χαρακτηριστικά.  Σχετικά με την επιτυχία της στους άντρες, ανέφερε: «Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ».

Η ίδια ωστόσο έμελλε να δει τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη. «Αρκετά από τα χρήματα που έβγαλα πήγαν για το σπίτι μου στην Κινέτα που κάηκε. Ήταν τα πάντα για εμένα αυτό το σπίτι, ήταν η ψυχή μου, αλλά δυστυχώς κάηκε», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Την αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μπορώ να συνεχίσω να την κάνω», πρόσθεσε η ίδια με την Άννα Φόνσου να αποκαλύπτει ότι ετοιμάζουν μια παράσταση μαζί.  «Μια ευχή που έχω είναι να δουλέψω μαζί με τη Ζωζώ και θα γίνει. Ετοιμάζουμε μια παράσταση μαζί», είπε η κ. Φόνσου.

Η ίδια αποκάλυψε ότι πάντα θαύμαζε τα ρούχα της κ. Σαπουντζάκη. «Όταν παίρνω τη Ζωζώ τηλέφωνο της λέω πάντα για τα ρούχα της. Μπορεί να γίνεται κάτι σοβαρό στη χώρα μας και εγώ της λέω για τα ρούχα της», ανέφερε γελώντας η κ. Φόνσου.