Στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ αναφέρθηκε και στο νέο project Ελλήνων ηθοποιών και καλλιτεχνών, το «Book Voice».

«Τους τελευταίους μήνες ετοιμάζουμε κάτι που θα είναι πολύ σπουδαίο. Τα audio books ενώ υπάρχουν ως έννοια δεν έχουν υπάρξει στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε συντρόφους μας τους εκδοτικούς οίκου ώστε να καταλάβουν την αξία των audio books. Προσπαθώ να αφήσω πίσω μου μια παρακαταθήκη με τη φωνή μου. Ένα δώρο της φύσης που θα φανεί χρήσιμο στους άλλους ανθρώπους» είπε σχετικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ίδιος μίλησε επίσης και για τη διάσημη τραγωδία του Σαίξπηρ «Οθέλλος» στην οποία συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, αλλά και σκηνοθετεί.

Με σκηνικό τη Βενετία και κεντρικό ήρωα τον ερωτευμένο μαυριτανό στρατηγό που «δηλητηριάζεται» από τη ζήλια και οδηγείται στο έγκλημα, θα ξεδιπλώσουν σε πανελλήνια τουρνέ το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Μπέζος ως πρωταγωνιστής και ο Αιμίλιος Χειλάκης ως συμπρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων και μένει να δούμε αν θα σταθμεύσει και Πάτρα, καθώς θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

«Είμαι ενοχικός και κάθε φορά που καταπιάνομαι με κάτι νέο και φοβάμαι μήπως εκθέσω κάποιον από τους συνεργάτες μου. Έχω την Μυρτώ Αλικάκη και τον Γιάννη Μπέζο που είναι ηθοποιοί με ταλέντο και άνθρωποι με το ίδιο χαρακτηριστικό, ακολουθούν την σκηνοθετική μου οδηγία» δήλωσε μιλώντας για την παράσταση.

Αναφερόμενος στην Αθηνά Μαξίμου ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Με την Αθηνά δεν μοχθώ για να είμαστε μαζί, η Αθηνά είναι η σύντροφος της ζωής μου. Όλα αυτά θα συμβούν όταν ανακαλύψει κανείς ότι χρειάζεται κάποιον για να μοιραστεί τη ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος του. Τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα από μόνοι τους δεν με ενδιαφέρουν, τους βαριέμαι» είπε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Τέλος, μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, αφού την νέα σεζόν θα τον δούμε να παίζει στις «Άγριες Μέλισσες» «Αποφάσισα να παίξω στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια γιατί σέβομαι και θαυμάζω τους συντελεστές της σειράς» σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.