Με απώτερο στόχο να στηρίξει τις φιλόδοξες προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών, που θα λάβουν μέρος στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο, το BMW Group Hellas στέκεται ‘στο πλευρό’ της αθλήτριας στίβου, Ραφαέλας Σπανουδάκη, που θα συμμετάσχει  με την Εθνική ομάδα στίβου.

Η νεαρή αθλήτρια έχει πολυάριμθες επιτυχίες και  διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Μεσογειακούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου των 60, 100, και 200 μέτρων αντίστοιχα.

Σε πρακτικό επίπεδο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, Andreas Sieben, και η Διευθύντρια Πωλήσεων του BMW Group Hellas, κυρία Βιβή Μπασκάκη, της παραχώρησαν μία BMW Χ2 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

«Η ισχυρή νοοτροπία ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών στην επιδίωξη των ονείρων τους συνάδει με τις αξίες και την εταιρική φιλοσοφία του BMW Group. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να παραδώσουμε μια σπορ BMW X2 στην αθλήτρια, Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε τοπικούς και διεθνείς αγώνες στίβου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και ελπίζουμε ότι η σπορτίφ BMW X2 θα τη συντροφεύσει στο ταξίδι προς την επιτυχία» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas.