«Έχω ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολύ αγαπημένα τραγούδια, από το ρεπερτόριο μου και από την καινούργια μου δουλειά που αφορά διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Σκεφτήκαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε κουραστεί πάρα πολύ μέσα σε αυτήν την απραξία» τόνισε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στον καινούργιο της δίσκο με τίτλο: «Πάρ’ το αλλιώς»: «Δεν ζούμε και τις πιο εύκολες περιόδους. Είναι μια πρόταση από εμάς όσο μπορεί ο καθένας να το δει κάπως αλλιώς. Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και νιώσουμε ότι αρχίζουν τα πράγματα να στενεύουν με μια διαφορετική ματιά μπορεί να γίνουν τα πράγματα πιο ευνοϊκά» είπε.

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στην ψηφιακή μορφή που έχει το καινούργιο άλμπουμ: «Δεν θα στο παίξω μοντέρνα και ότι όλα είναι για καλό. Μου λείπει πολύ ο παλιός τρόπος. Ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει φυσικός τρόπος εγώ λέω ότι έβγαλα καινούργιο δίσκο. Θα συνεχίσω την παλιά διαδικασία γιατί αυτή αγαπώ και αυτή ξέρω να λειτουργώ. Δεν μπορώ πολύ εύκολα να ενσωματωθώ με την καινούργια τεχνολογία».

Σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού και την καραντίνα η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο».

Μιλώντας για την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή στο The Voice η τραγουδίστρια εξήγησε: «Πέρασα πολύ καλά στο Voice και ειδικά την δεύτερη χρονιά που απαλλάχτηκα από το στρες και επειδή ήταν ο μόνος τρόπος να δουλεύω και να βγαίνω από το σπίτι μου και να νιώθω δημιουργική. Θα ήθελα πολύ να είμαι ξανά».

Στην ερώτηση αν οι συμμετέχοντες σε αυτά τα ριάλιτι είναι εύκολο να κάνουν καριέρα η ίδια απάντησε ότι «Είναι δύσκολα. Εύχομαι να βρουν τον τρόπο να εκφράσουν τον εαυτό τους. Ο μόνος τρόπος να βρουν χώρο είναι να εκφράσουν τον εαυτό τους με αλήθεια. Υπάρχει τρόπος να κρίνεις χωρίς να τσακίζεις την ψυχή κάποιου. Αν είσαι άνθρωπος με υποτυπώδη ευγένεια και νου καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται μόλις συναντήσεις τον άλλο να του πάρεις το κεφάλι. Και δεν υπάρχει και λόγος. Η ουσία είναι όλοι οι άνθρωποι από το σημείο που είναι ο καθένας να βρουν τη διάθεση και τον τρόπο να εξελιχθούν».

Τέλος η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για τον γάμο της. «Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω».