Συνελήφθη από ομοσπονδιακούς πράκτορες ο 33χρονος Josh Duggar, ο πρωτότοκος γιος  της οικογένειας Duggar, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι 19 Kids and Counting.

Πρόκειται για το ριάλιτι που παρακολουθούσε τη ζωή του Jim Bob και της Michelle Duggar οι οποίοι απέκτησαν 19 παιδιά προτού το ριάλιτι κοπεί το 2015, μετά από την αποκάλυψη ότι το 2006 η αστυνομία τον έθεσε υπό έρευνα για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης  ανήλικων κοριτσιών μεταξύ των οποίων και δύο από τις αδελφές του.

Την ίδια χρονιά, ο Josh εξαναγκάστηκε σε δημόσια απολογία στη σύζυγό του όταν ήρθε στο φως ότι διατηρούσε λογαριασμούς στο site Ashley Madison, που διευκολύνει τη μοιχεία των συζύγων.

Όμως, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα για τον Josh Duggar είναι πολύ σοβαρότερα καθώς ομοσπονδιακοί πράκτορες τον συνέλαβαν με την κατηγορία της αποδοχής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και μάλιστα με παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ο Duggar παρουσιάστηκε μέσω Zoom στο δικαστήριο και δήλωσε αθώος. Μάλιστα ο δικηγόρος του ζήτησε να μην αναγνωστούν οι εις βάρος του κατηγορίες.

Ο 33χρονος είναι από το 2008 παντρεμένος, έχει αποκτήσει 6 παιδιά και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος στο 7ο παιδί τους, που θα είναι κοριτσάκι.

Τι δηλώνουν οι γονείς του

Οι γονείς του -που μέσω του ριάλιτι πρέσβευαν τις υψηλές αξίες της οικογένειας και της θρησκείας- με ανακοίνωσή τους δήλωσαν ότι «οι κατηγορίες εναντίον του Joshua είναι πολύ σοβαρές. Προσευχόμαστε ώστε η αλήθεια, όποια και αν είναι, θα έρθει στο φως και πως όλα θα λυθούν στο βάθος του χρόνου. Αγαπάμε τον Josh και την Anna και συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για την οικογένειά τους»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από