Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Γάλλος επιθετικός, που το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022, δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία τους με τους «μπλαουγκράνα» διότι νιώθει πληγωμένος που οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θέλησαν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.
Από την πλευρά τους οι Καταλανοί φαίνεται να θέλουν να τον κρατήσουν, όμως σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό θα είναι στη λίστα με τους παίκτες που είναι προς πώληση.
Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να χάσει δωρεάν τον Ντεμπελέ την επόεμνη σεζόν που λήγει το συμβόλαιο του, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που είχε δαπανήσει το ποσό των 130 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

- Ιστορική στιγμή για τον Τσιμίκα: Φόρεσε το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ για πρώτη φορά στην καριέρα του
- Euronext Athens: Μηχανή άντλησης κεφαλαίων και προσέλκυσης επενδυτών από το εξωτερικό
- «Βούλιαξαν» οι έξοδοι της Θεσσαλονίκης από τους εκδρομείς – «Σταμάτα-ξεκίνα» στα Μάλγαρα και ουρές προς Χαλκιδική







