Πάρτε μια βαθιά ανάσα και γεμίστε τις σκέψεις σας με μεθυστικές εικόνες που δημιουργήθηκαν από αυτούς τους τρεις φωτογράφους ωκεανών από μακρινά μέρη σε όλο τον κόσμο. Από την Ιταλία έως την Αυστραλία, ο καθένας καταγράφει τον εκπληκτικό φυσικό κόσμο στα καλύτερα του.

Luke Shadbolt

View this post on Instagram

A post shared by Luke Shadbolt (@lukeshadbolt)

Ο καλλιτέχνης Luke Shadbolt με έδρα την Αυστραλία εξερευνά το υγρό περιβάλλον με τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες του από τον ωκεανό, που έχουν προβληθεί σε μεγάλες γκαλερί στο Λονδίνο, το Βερολίνο και την Αυστραλία. Το έργο του Shadbolt «εξετάζει τη δυαδικότητα και την ισορροπία που συνυπάρχουν στον φυσικό κόσμο, τη διασύνδεση και τη θέση μας μέσα στη μεγαλύτερη φυσική ισορροπία».

Cédric Dasesson

Το έργο του φωτογράφου Cédric Dasesson είναι μια εξερεύνηση του τοπίου, του ανθρώπου και της δύναμης της φύσης. Ο καλλιτέχνης με έδρα την Ιταλία έχει εκθέσει σε όλο τον κόσμο σε πόλεις όπως το Παρίσι και το Μιλάνο και λέει ότι η προσέγγισή του στη φωτογραφία του επέτρεψε «να αναπτύξει μια διαδικασία έρευνας μέσω εργαλείων και μεθόδων που οδηγούν σε απόλυτη σύνθεση των στοιχείων της φύσης». Δουλεύοντας με συννεφιασμένους ουρανούς, γλυκά ηλιοβασιλέματα και άγρια ξημερώματα, η φωτογραφική του ματιά περιγράφει την Ιταλία μέσα από την καλλιτεχνική σκοπιά ενός ντόπιου.

Matt Gilligan

Ο φωτογράφος Matt Gilligan καταγράφει τον ωκεανό από την πατρίδα του, στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας , όπου έχει τη δική του γκαλερί, συλλαμβάνοντας θυελλώδεις θάλασσες, δελφίνια και φάλαινες σε συνεχή κίνηση με το νερό, και τα ζωηρά κύματα.