Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του δημοσιογράφου.

Ανάμεσά τους και η Ρούλα Κουσκουρή, με την οποία ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

«Χθες στην είδηση της δολοφονίας σου ΠΑΓΩΣΑΜΕ όλοι….»

«Ήταν τη δεύτερη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε κάλεσα στο τηλέφωνο σου….»Ελα Ρουλίτσα» μου απάντησες

«Γιώργο σε θέλουμε να έρθεις καλεσμένος στην εκπομπή έχουμε ένα θέμα που θα αναδείξουμε, χρειαζόμαστε την παρουσία ενός αστυνομικού συντάκτη, του καλύτερου αστυνομικού συντάκτη, θα έρθεις;»

«Τι δουλειά έχω εγώ στα μεσημεριανάδικα» μου είπες.

«Οχι Γιώργο είναι μία εκπομπή αξιοπρεπέστατη που σέβεται τον άνθρωπο…. η Ζήνα θα δεις είναι εξαιρετικός άνθρωπος…»

«Ρούλα πάρε με σε 10 λεπτά και θα σου πω αν μπορώ»

Δέκα λεπτά μετά σε κάλεσα και μου είπες

«Σε εμπιστεύομαι θα έρθω…»

Κι έτσι ξεκίνησαν όλα …

Η αρχή είχε γίνει…Ηρθες σαν καλεσμένος…. στη συνέχεια έγινες μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας…. έγινες κομμάτι της εκπομπής…. ταυτίστηκες με την εκπομπή…

Χθες στην είδηση της δολοφονίας σου ΠΑΓΩΣΑΜΕ όλοι….

Πώς να διαχειριστούμε το φευγιό σου….;

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια… πριν λίγα λεπτά ήμασταν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα….

«Δεν μπορεί να αφαίρεσαν τη δική σου ζωή τόσο άνανδρα»

Δεν μπορεί να αφαίρεσαν τη δική σου ζωή τόσο άνανδρα …

Τι να πρωτοθυμηθώ …. Τι να πρωτογράψω για σένα …. Το πόσο καλός ήσουν ως επαγγελματίας …. Ως άνθρωπος … Ως φίλος; Οσοι σε γνωρίσαμε ξέρουμε πολύ καλά τι άνθρωπος ήσουν … Αγαπούσες πολύ τα παιδιά …. ένας άνθρωπος με τόσες ευαισθησίες… ….δεν μπορώ να γράψω για σένα σε παρελθόντα χρόνο ….. Η φωνή σου ηχεί ακόμη στα αυτιά μου …όταν έμπαινες στο γραφείο και με τραγουδιστό τρόπο έλεγες » Καλημέρα παιδιαααααα…..» ….όταν απαντούσες το κινητό σου και ακούγαμε από τα χείλη σου το «Καλημέρα Στρατηγέ μου» ….όταν τρέχαμε να βρούμε την είδηση και με ένα σου τηλεφώνημα την είχες αμέσως….

Λάτρευες το σκυλάκι σου….»το βρωμόγατό σου» όπως το αποκαλούσες…. Παθιαζόσουν με τον ΠΑΟΚ…. Ζήταγες να παίξει στην εκπομπή τραγούδι του Νταλάρα …. Μας μάθαινες λέξεις της ελληνικής γλώσσας που δεν γνωρίζαμε …. Μας έδειξες σεβασμό, αγάπη, εκτίμηση σε όλους μας ανεξαιρέτως….Δεν είχες κακιά κουβέντα για κανέναν … δεν αρνήθηκες τη βοήθειά σου σε κανέναν…. Κοντραρίστηκαμε πάνω στη δουλειά… άλλα αγαπηθήκαμε… Σε αγαπήσαμε για όλα αυτά που ήσουν ….

Γνωρίσαμε την οικογένειά σου…. τη λατρεία σου για τη Στάθα ….την περηφάνια σου για το καμάρι σου,τον γιο σου τον Δημήτρη …. Μία τηλεοπτική σεζόν συχνά ως καλεσμένος και τέσσερα χρόνια βασικό κομμάτι της εκπομπής μας…. Συνοδοιπόρος… Και τώρα τι;;;;

Δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα ηχεί στα αυτιά μας η φωνή σου ….που θα ακούσουμε ένα τραγούδι του Νταλάρα και δεν θα σε σκεφτούμε ….

που θα ψάχνουμε την είδηση και δεν θα λέμε θα την έχει ο Καραϊβάζ…

Κι εσύ από κει ψηλά…. από τη Γειτονιά των Αγγέλων, το ξέρω, θα μας χαμογελάς και θα μας δίνεις δύναμη να πορευτούμε…

Ενα πράγμα μπορούμε να σου υποσχεθούμε …

Δεν θα σιωπήσουμε …

Θα ζήσεις μέσα από εμάς…. μέσα από το δικό μας ρεπορτάζ…

Στο οφείλουμε!

Καλό ταξίδι Γιώργο…», έγραψε η Ρούλα Κουσκουρή.

Ήταν τη δεύτερη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”

σε κάλεσα στο τηλέφωνο σου….

“Ελα Ρουλίτσα” μου…

Δημοσιεύτηκε από Roula Kouskouri στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021