Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη νέα αστυνομική σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος», Δημήτρης Λάλος.

Ο Δημήτρης Λάλος ερμηνεύει το ρόλο του επικεφαλής των ερευνών, «Νάσου Οικονομίδη». Έμπειρος, ικανός και έξυπνος, έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σημαντική πρόκληση της καριέρας του, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έρευνα και την εξιχνίαση του εγκλήματος.

«Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με εξαιρετικούς συντελεστές και έχει αξιώσεις εξωτερικού. Περίμενα πάνω από 10 χρόνια για σειρά σαν αυτή. Θέλουμε να κάνουμε μία σειρά που σέβεται το κοινό που ψάχνει κάτι ποιοτικό. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτό το project  έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος.

Την επιτυχημένη πρεμιέρα της σειράς σχολίασε ο δημοσιογράφος και κριτικός ταινιών, Γιάννης Ζουμπουλάκης, ο οποίος την χαρακτήρισε ως σειρά πολύ υψηλών προδιαγραφών.

«Κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξαναδεί. Το μεγαλύτερο προτέρημα της σειράς είναι ότι αποτελείται από λίγα επεισόδια και ολοκληρώνεται σε έναν κύκλο».