Το «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του τραγουδιού «Μίλα» του Μάνου Τάκου για το ελληνικό #MeToo.

Στο video clip  πήραν μέρος οι Σπύρος Μπιμπίλας, Πέτρος Λαγούτης και Μυρτώ Αλικάκη. Ο Σπύρος Θεοδόσης, επηρεασμένος από τα πρόσφατα γεγονότα και τις καταγγελίες για το #MeToo, έγραψε το «Μίλα» και το τραγούδι «μιλάει» για την ενδοοικογενειακή βία.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον νέο τραγουδιστή και γιατί το τραγούδι του έχει μηνύματα για τις κακοποιήσεις».

«Το video clip είναι η ιστορία μιας οικογένειας που υπάρχει κακοποίηση, και είναι μια ωραία προσπάθεια να συμβάλουμε και εμείς στο κίνημα του #MeToo», ανέφερε από την πλευρά του ο Πέτρος Λαγούτης.

«Αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε για όσα συμβαίνουν στους επαγγελματικούς χώρους, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στα σπίτια λαμβάνουν χώρα φρικτές ιστορίες. Στην ενδοοικογενειακή βία είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση», ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Έχω γράψει το στίχο εμπνευσμένος από όλες τις ιστορίες που ακούμε τόσο καιρό. Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στα θύματα κυρίως, να τους δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και να μιλούν», ανέφερε ο Μάνος Τάκος.

«Όταν ξεκινήσαμε στην εποχή τη δική μου, βγήκαμε στο θέατρο με σκοπό να φτιάξουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αλλά τα πήγαμε ακόμα χειρότερα από ό,τι τα παραλάβαμε. Εμείς τα ξέραμε χρόνια όλα αυτά τα γεγονότα που σας ξάφνιασαν και υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα και μπορεί και να μη βγουν», σημείωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Θεοδόσης.

Δείτε το βίντεο