Σέφιλντ για… Championship. Οι «λεπίδες» ηττήθηκαν εύκολα με 2-1 και από τη Λιντς, παρέμειναν στην τελευταία θέση της Premier League και πλέον σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους βρει στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν σε μία πολύ δίκαιη επικράτηση, βάζοντας «ταφόπλακα» και στις όποιες ελπίδες παραμονής είχαν οι φιλοξενούμενοι…

Μόλις στο 12ο λεπτό, η ομάδα του Μπιέλσα πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Σέφιλντ. Ο εκπληκτικός Ραφίνια έβγαλε μόνο του τον Χάρισον και εκείνος σε κενή εστία έγραψε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στη Λιντς.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Σέφιλντ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Όσμπορν να σημειώνει το 1-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Λιντς ωστόσο πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Χάρισον να βγάζει τη σέντρα και τον Τζαγιέλκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να διαμορφώνει το τελικό 2-1…

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Κούπερ, Αλιόσκι, Γιορέντε, Χάρισον, Φίλιπς, Ρόμπερτς (81’ Κλιχ), Ντάλας (90+4′ Κοχ), Ραφίνια, Μπάμφορντ (65’ Ροδρίγο)

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπογκλ (73’ Μπρούστερ), Στίβενς, Γιαγκέλκα, Μπάλντοκ (45’ Αμπαντού), Όσμπορν, Φλεκ, Νόργουντ (65’ Μπερκ), Λούντστραμ, ΜακΓκόλντρικ, ΜακΜπέρνι (77’ Ίγκαν)