Για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Σιωπηλού Δρόμου» (4 Απριλίου, 21:00) της νέας σειράς του MEGA που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Χρήστος Λούλης.

«Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα πάρα πολύ πλούσιο προάστιο της Αθήνας. Είναι σαν μια άλλη χώρα εκεί. Γίνεται μια απαγωγή του λεωφορείου του ιδιωτικού σχολείου που πάνε τα παιδιά στην περιοχή και ζητούν πολλά εκατομμύρια ως λύτρα για να τα απελευθερώσουν.

Επειδή η υπόθεση τραβά καιρό, αναμοχλεύει πάθη, κακούς χαρακτήρες, μυστικά, σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους» δήλωσε μεταξύ άλλων  ο Χρήστος Λούλης μιλώντας για την υπόθεση της σειράς.

Παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στο MEGA, εκτιμώντας ότι η σειρά έχει πολύ μεγάλες προοπτικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανά γυρίζω στο ΜEGA μετά από 15 χρόνια. Και ειδικά που το κάνω αυτό με μια σειρά που μπορεί να γίνει αναφορά για την ελληνική τηλεόραση. Έχουμε πολύ καλό σενάριο, 13 επεισόδια. Όταν έχεις λίγα επεισόδια, μια ιστορία με αρχή μέση τέλος, είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις το καλύτερο γιατί δεν κυνηγάς τον χρόνο» υπογραμμίζει.

Το σχόλιο του Γιάννη Ζουμπουλάκη

«Κινηματογραφική ματιά» έχει ο «Σιωπηλός Δρόμος» σύμφωνα με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη, ο οποίος τόνισε ότι η σειρά έχει προοπτικές να ταξιδέψει και αλλού.