Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα παραμείνει στο λιμάνι για τρίτη χρονιά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που έχει προσφέρει τα μέγιστα στους ερυθρόλευκους τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη συμφώνησαν αμέσως για νέο συμβόλαιο, με τον Βαλμπουενά να υπογράφει και να συνεχίζει τουλάχιστον άλλη μια σεζόν.

Ο 36χρονος σπουδαίος ποδοσφαιριστής που συνέβαλλε στην κατάκτηση του νταμπλ πέρσι και αποτελεί σταθερά έναν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού έγινε μεγάλο θέμα και στο εξωτερικό, αφού η ανανέωση του συμβολαίου του έκανε τον γύρο του κόσμου, με τα γαλλικά ΜΜΜΕ να έχουν φυσικά την… τιμητική τους. Η Equipe που έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με όσα κάνει ο Ματιέ Βαλμπουενά στην Ελλάδα έκανε μεγάλο θέμα μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, τονίζοντας ότι πέρσι έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός το νταμπλ.

Η Equipe για τον Ματιέ Βαλμπουενά:

«Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατέληξε από την Φενέρμπαχτσε στον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2019 και τώρα ανανέωσε ξανά το συμβόλαιό του με τους Πειρατιώτες μέχρι το 2022. Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής (52 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα) που θα κλείσει τα 37 του χρόνια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κατέγραψε 11 γκολ και 31 ασίστ σε 70 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Βασικός πρωταγωνιστής του ερυθρόλευκου νταμπλ την περασμένη χρονιά, ο πρώην άσος της Μαρσέιγ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο και πάλι πρώτος με την ελληνική ομάδα».