Ο Νόρμαν Πάουελ την τελευταία μέρα των ανταλλαγών στο NBA μετακόμισε στο Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς, μετά από έξι χρόνια στους Ράπτορς όπου κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα.
Οι δυο ομάδες λοιπόν τέθηκαν αντιμέτωπες λίγες μέρες μετά την ανταλλαγή και ο 27χρονος φόργουορντ μπερδεύτηκε και πήγε πριν το τζάμπολ να πάρει θέση στην πλευρά της… πρώην ομάδας του.
Ευτυχώς το αντιλήφθηκε γρήγορα ότι κάτι πάει λάθος και γύρισε στη μεριά των νέων κι όχι των πρώην συμπαικτών του. Όσον αφορά το ματς, οι Μπλέιζερς επικράτησαν 122-117 με τον Πάουελ να μετρά 13 πόντους σε 27 λεπτά απέναντι στους Ράπτορς.
- Δικαστικό θρίλερ με τον ιδρυτή του Telegram: Διώξεις από τη Ρωσία, δικάζεται στη Γαλλία
- Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Θ. Σκυλακάκης: Το 70-80% των φορολογικών εσόδων στην Ευρώπη προέρχεται από την εργασία και την κατανάλωση
- Έντονες αντιδράσεις Αστέρα AKTOR κατά Πολυχρόνη: «Πέναλτι-φάντασμα που κόστισε δύο βαθμούς»






