Απολογείται σήμερα ο 58χρονος που κατηγορείται για την κλοπή τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Νέου Ψυχικού.

Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Τις τελευταίες ώρες προετοιμάζει την υπεράσπισή του ώστε με την απολογία του, σύμφωνα με τους νομικούς του παραστάτες, να «τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση».

 «Βρήκαν DNA 4 ατόμων»

«Η αστυνομική έρευνα έχει οδηγήσει σε ένα αποτύπωμα μεικτού DNA σε ένα σημείο ενός πλαστικού κιβωτίου το οποίο θεωρητικά βρέθηκε μέσα στη θυρίδα που βρίσκεται δίπλα στο τραπεζάκι που εναποθέτουν όλοι οι μισθωτές τα κουτιά τους για να κάνουν τις επεξεργασίες στις θυρίδες τους. Αυτό το μεικτό δείγμα DNA είναι τουλάχιστον τριών μπορεί και τεσσάρων ατόμων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε από ποιο μέρος του σώματος μπορεί να είναι το DNA αυτό»

«Δεν παρέχει αξιοπιστία» τόνισε ο δικηγόρος.

«Ο 58χρονος επισκεπτόμενος τη δικιά του θυρίδας ακουμπώντας στο τραπεζάκι άφησε αποτύπωμα και στη συνέχεια φεύγοντας όποιος πάει και ακουμπήσει εκεί το μεταφέρει», αναφέροντας πως σε έναν κλειστό χώρο χωρίς υγρασία το αποτύπωμα DNA μπορεί να μείνει για αρκετό καιρό.

Πώς έγινε η διάρρηξη

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διάρρηξη έγινε με ένα απλό κατσαβίδι, ίσιο, ενισχυμένο το οποίο εφαρμόστηκε στο κλείστρο της κλειδαριάς και πρέπει να το χτυπούσε ο δράστης για τουλάχιστον ένα λεπτό με σφυρί.

«Δηλαδή θέλουμε εμείς να δεχτούμε ότι ένας άνθρωπος μπήκε στην τράπεζα τουλάχιστον τέσσερις φορές και πήρε ένα σφυρί και ένα καλέμι και άρχισε να χτυπάει με το προσωπικό ασφαλείας από έξω  με όλο το κατάστημα σε λειτουργία και δεν ακουγόταν» διερωτάται ο δικηγόρος.

«Έχουν γδύσει όλο το σπίτι»

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του άντρα της, μίλησε στο MEGA και επισήμανε ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός είναι αθώος.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, προσθέτοντας:

«Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με την αισθητικό, αστυνομικοί έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το σπίτι της όσο και το κατάστημά της, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχει βρεθεί καθόλου στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία» συμπλήρωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου.