Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μετά από ένα διάστημα προσαρμογής στις ΗΠΑ, πλέον κάνει… παπάδες, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Θάντερ τον τελευταίο μήνα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και πάλι εντυπωσιακός και διψήφιος στην ήττα της Οκλαχόμα από τους Γκρίζλις εντός έδρας, με 116-107, δείχνοντας πως έχει μέλλον στο ΝΒΑ.

Οι Θάντερ συνεχίζουν να χάνουν, οι νέοι παίκτες όμως που έχουν είναι όλο και καλύτεροι με τον «Πόκου» να δείχνει πολύ θετικά στοιχεία και να κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Ο φόργουορντ της Οκλαχόμα λοιπόν ήταν και πάλι «λάμψη» για τους Θάντερ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 13 πόντους με 5/8 σουτ (1/3 τρίποντα), 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής. Δεν έφτανε όμως αυτό για την ομάδα του που γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τους Γκρίζλις.

Όσον αφορά το ματς οι Γκρίζλις ήταν απλώς ανώτεροι και με τον Ντίλον Μπρουκς να έχει 25 πόντους και τον Γκρέισον Άλεν να προσθέτει άλλους 20 πόντους. Ο Μόουζες Μπράουν με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Θάντερ, με τον Λου Ντορτ να προσθέτει 14 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ).