Εδώ και δεκαπέντε μέρες αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη, Στάθης, με την οικογένεια του ηθοποιού να βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας της έλλειψης πληροφοριών.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε επικοινωνία με ντετέκτιβ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διέμενε και εξαφανίστηκε ο αδερφός του.

Όπως ανέφερε, ο Στάθης Άνθης είχε γυρίσει από διήμερο στο Πλίμουθ αργά το βράδυ στο σπίτι του. Τέσσερις το πρωί ήταν στο κρεβάτι του και μάλιστα είχε μια συνομιλία με τη συγκάτοικό του.

Έφυγε από το παράθυρο

Ωστόσο, η συγκάτοικός του ανέφερε κάτι περίεργο: στις 5:20 το πρωί άκουσε τρίξιμο και είδε τον Στάθη να έχει ανέβει στο κρεβάτι για να πηδήξει από το παράθυρο και να βγει έξω (το διαμέρισμα είναι ισόγειο).

Ο 34χρονος Στάθης είχε μαζί του μόνο το πορτοφόλι του, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις στον λογαριασμό του. Πήρε επίσης και το κινητό του, όχι όμως τον φορτιστή του.

Ο Δημήτρης Άνθης εκτιμά ότι ίσως ο αδελφός του ήθελε να αποφύγει κάποιους. Είχε δεχτεί bullying για την καταγωγή του και έκανε δύο χρόνια ψυχοθεραπεία.

«Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος του έχει κάνει κακό, όχι ο ίδιος στον εαυτό του», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε κατηγορήσει συνάδελφό του για βιασμό.

«Περνάει ο καιρός και δεν έχουμε νέα του», κατέληξε ο Δημήτρης Άνθης.

Δείτε τις δηλώσεις του: