Ενα γραμματόσημο με τη Τουρκία του Εθνικού Όρκου του 1920 και τη μορφή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «σχεδίασε» στην τελευταία του έκδοση το ισλαμιστικό σατιρικό περιοδικό «Μισβάκ».

Το «γραμματόσημο» παρουσιάζει ως εδάφη της Τουρκίας, περιοχές βαλκανικών χωρών, αναμεσά τους και της Ελλάδας, αλλά και της Μέσης Ανατολής, ενώ παρουσιάζει γραφιστικά τη μορφή του Ερντογάν με τεχνοτροπία που παραπέμπει σε σοβιετικό καθεστώς.

«Αν είναι να ζωγραφιστεί ένας χάρτης, εμείς θα τον ζωγραφίσουμε» αναφέρει η λεζάντα του περιοδικού, που με τον τρόπο αυτόν απαντάει στην πρόσφατη έκδοση γραμματοσήμου που εξέδωσε το βόρειο Ιράκ, επ΄ ευκαιρία της επίσκεψης του Πάπα, και δείχνει τμήματα της Τουρκίας να περιλαμβάνονται στο ιστορικό Κουρδιστάν.

Για την ιστορία, ο τουρκικός Εθνικός Όρκος ήταν διακήρυξη έξι σημείων που ψήφισε το τελευταίο οθωμανικό κοινοβούλιο στις αρχές του 1920, με αναφορά τις αποφάσεις της συνελεύσεων των Τούρκων εθνικιστών στο Ερζερούμ και στη Σεβάστεια. O όρκος έθεσε τα σύνορα της μελλοντικής Τουρκικής Δημοκρατίας, στη βάση των πρόσφατων συνόρων της, ηττημένης στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, συμπεριλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, τις περιοχές του Κιρκούκ, της Θεσσαλονίκης, του Χαλεπίου και της Μοσούλης.