Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στo Tik Talk παρακολουθήσαμε την Ελένη Φιλίνη, τη νύχτα της Πέμπτης, στον Αντώνη Σρόιτερ και στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, από καρδιάς για το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στην καλλιτεχνική της διαδρομή.

Ειδικότερα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο σοκ που πέρασα, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, ήταν σε ηλικία 17 ετών. Ανήλικη. Ένα μεσημέρι που πήγαινα να δοκιμάσω ρούχα σε βιοτεχνία που ήταν μέσα 40 άνθρωποι. Ξαφνικά βγαίνω, μόλις είχα βάλει τα καινούργια ρούχα και βρίσκω αυτόν τον άνθρωπο… ολόγυμνο μπροστά μου»!

«Κοκκαλώνεις και λες, τώρα ουρλιάζω! Η πρώτη αντίδραση είναι να φωνάξω. Παθαίνω έναν πανικό και αυτομάτως μου ήρθε στο μυαλό η γυναίκα του. Η αντίδραση μου ήταν να βουτήξω ένα μπουκάλι με ουίσκι, που το είχε πάνω στο γραφείο, να τον απειλήσω να του το φέρω στο κεφάλι. Φυσικά ούτε ξαναπήγα εκεί. Θα μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, να φωνάξω την γυναίκα του και να πλακωθούν» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. «Ήταν σοκαριστικό για μένα».

«Δεν νομίζω πως υπάρχει χώρος που δεν έχει υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση και σε γυναίκες και σε άντρες»  παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, η Ελένη Φιλίνη. Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και την πρώτη στιγμή που κατά τον ίδιο δρόμο κοκκάλωσε στον χώρο της υποκριτικής.