Έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef κυρίως για την ομοιότητά του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Τεό μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπήκα στο σπίτι του MasterChef, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως και ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω;» λέει στο Star.

«Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός. Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ. Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω  πως και πως», συμπλήρωσε.

«Είχα δεχτεί bullying και ρατσισμό, με λέγανε Ρώσο και Γεωργιανό»

Στη συνέχεια, ο Τεό Γκαλτσίδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μου αρέσει από μικρός. Ήθελα να γίνω πολιτικός επειδή είμαστε οικογένεια προσφυγική και πέρασα δύσκολα μικρός. Είχα δεχτεί bullying και ρατσισμό, με λέγανε Ρώσο και Γεωργιανό, αλλά έφτασα στο σημείο να μιλάω καλύτερα ελληνικά από αυτούς».