Την έντονη αντίδρασή της στη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη για τους βιασμούς η οποία και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου.

Η ηθοποιός η οποία πρόσφατα κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά:

«Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που γίνονται περί παρενόχλησης και οι απαντήσεις τους προκαλούν τουλάχιστον οργή.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου» είπε αρχικά.

«Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής, δήλωση η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.