Στην καταγγελία του τότε 15χρονου αγοριού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό σκηνοθέτη αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου τονίζοντας από την αρχή πως πρόκειται για ένα σοκαριστικό θέμα που έχει κάνει και την ίδια να χάσει τον ύπνο της.

Μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής και του Γιάννη Πουλόπουλου, μάλιστα, ακούστηκαν και τα λόγια του αγοριού που δέχτηκε την επίθεση: «Αν υπάρχουν ανήλικα θύματα να ξέρουν ότι δεν φταίνε, ασχέτως με τη σεξουαλική τους ταυτότητα να πάνε στον Εισαγγελέα. Δεν γίνεται δουλειά από την τηλεόραση και τα social. Οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται επίσημα. Μόνο αγάπη δώστε στα παιδιά και συμπαρασταθείτε μας. Το έχουμε ανάγκη. Δώστε το μήνυμα να μιλήσουν όσοι έχουν εμπειρία ως ανήλικοι».

Το συγκεκριμένο μήνυμα, όπως ήταν αναμενόμενο φόρτισε συγκινησιακά το κλίμα στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά, όταν μάλιστα άκουσε ότι ο πατέρας του 15χρονου ήταν συνεργάτης με τον σκηνοθέτη που κακοποίησε τον ανήλικο:

«Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό»

«Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Όλα αυτά τα θέματα αυτές τις μέρες δεν μπορώ να τα παρουσιάσω. Δυσκολεύομαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται τώρα, τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάμε από δίπλα τους και μας φτύνουν. Είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο, μια κλίκα, που τους έχουν θεοποιήσει οι πάντες και αυτοί κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια. Δεν είμαι γονιός, αλλά αν είχα την παραμικρή υποψία για κάτι τέτοιο θα τον έπιανα με τα ίδια μου τε χέρια. Δεν μπορώ. Δεν το θέλω αυτό το θέμα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο