Στην διαδικτυακή, λόγω της πανδημίας, απονομή των βραβείων «Argus 2021», τα ηλεκτρικά οχήματα έκλεψαν την παράσταση, με την  PEUGEOT και το νέο ηλεκτιρκό της μοντέλο , το e-2008 να κατακτά το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ηλεκτρικού SUV.

Αξιο αναφοράς, ότι η PEUGEOT έχει διακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν στον εν λόγω θεσμό. Μάλιστα, το PEUGEOT 208 κέρδισε το βραβείο «Αυτοκίνητο Argus 2020», ενώ η μάρκα συνολικά κέρδισε πληθώρα βραβείων σε ποικίλες κατηγορίες.

Η διάκριση της PEUGEOT e-2008 και το βραβείο του ηλεκτρικού SUV για το 2021 είναι μία ακόμη προσθήκη στη φαρέτρα διακρίσεων της μάρκας.

Το ηλεκτρικό SUV της PEUGEOT έχει όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα ηλεκτρικά, είναι αθόρυβο, μηδενικών ρύπων, με εξαιρετική οικονομία χάρη στη χρήση ηλεκτροκίνησης, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης .

Όπως δήλωσε η Linda JACKSON-Γενική Διευθύντρια της PEUGEOT,  «το βραβείο αυτό αποτελεί την ανταμοιβή για τις εξαιρετικές επιδόσεις του μοντέλου και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που το παραλαμβάνω. Αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη της σαγήνης που προκαλεί το e-2008 και είναι πλήρως εναρμονισμένο με την ενεργειακή μετάβαση της μάρκας, η οποία θα αγγίξει το 100% της γκάμας της μέσα τα επόμενα χρόνια».

Το PEUGEOT e-2008 κατέκτησε την πρώτη θέση στο βάθρο, ξεπερνώντας το Audi e-tron Sportback, το the Mazda MX-30 και το Volvo XC40 P8.