Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 ξεκίνησαν προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής.

Τα Mad Video Music Awards 2020 σε συνεργασία με το MEGA παρουσιάζουν ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και σε επίπεδο παραγωγής και εικόνας, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τις κινηματογραφικές τύπου κάμερες ARRI ALEXA.

«Τα Mad Music Awards είναι και πάλι εδώ. Μπορεί οι συνθήκες να καθυστέρησαν λίγο το ραντεβού μας όμως εμείς βρήκαμε τρόπο. Όπως είδατε έχουμε ψεκάσει τα πάντα. Έχουμε απολυμάνει τα πάντα και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ήμαστε και πάλι μαζί για πρώτη φορά από τη συχνότητα του MEGA στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής» ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς στην έναρξη της βραδιάς και συνέχισε: «Μια γιορτή που όλοι μας έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά που πέρασε ήταν ανατρεπτική. Κανείς δεν περίμενε το 2019, που ανανεώναμε το ραντεβού μας, ότι μια παγκόσμια πανδημία θα μας έκλεινε στα σπίτια μας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα έπρεπε να προφυλάξουμε όσο ποτέ την υγείας μας αλλά και την υγεία των αγαπημένων μας ανθρώπων. Στα αυτιά μας θα ακούγοντας σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

»Ξέρω ότι δυσκολευτήκατε. Όλοι μας δυσκολευτήκαμε. Η μάσκα έγινε το αγαπημένο μας αξεσουάρ. Η καθημερινότητά μας άλλαξε. Γίναμε όλοι λίγο πιο υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας και εκτιμήσαμε περισσότερα όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους. Και βέβαια η μουσική είναι ένα από αυτά. Υπήρξαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα τα ξαναπούμε φέτος. Με πολύ προσπάθεια και επιμονή καταφέραμε να τα είμαστε εδώ μαζί σας. Απόψε είναι η βραδιά μας! Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ψήφισαν 250.000 άνθρωποι για τις 12 κατηγορίες και διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα που θα δούμε όλοι μαζί σήμερα. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του νεανικού κοινού θα ανέβουν στη σκηνή όχι μόνο για να βραβευτούν αλλά και να παρουσιάσουν εντυπωσιακά acts και συνεργασίες»