Πλήρως οργανωμένοι ήταν διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ξάφρισαν ένα κοσμηματοπωλείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Την περασμένη Τρίτη, οι διαρρήκτες εμφανίστηκαν σε κοσμηματοπωλείο όπου από δύο κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, οι τουλάχιστον επτά άνδρες προσέγγισαν το κοσμηματοπωλείο και, αφού τσέκαραν την πρόσοψη, μετακίνησαν την κάμερα ασφαλείας που μέχρι εκείνη την ώρα κατέγραφε τις κινήσεις τους.

YouTube thumbnail

Απόλυτη ψυχραιμία

Οι διαρρήκτες έδειχναν αρκετά χαλαροί και μάλιστα κρατούσαν ασύρματους από τους οποίους παρακολουθούσαν τις κινήσεις της αστυνομίας ώστε να ξέρουν αν έχουν γίνει αντιληπτοί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

YouTube thumbnail

Στη συνέχεια, γκρεμίζουν τη βιτρίνα με ένα από τα αυτοκίνητα τους και παρά τον θόρυβο που έκαναν, μπήκαν αστραπιαία στο κατάστημα και άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε 55.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail